Vers is de standaard

stripes-hero

Wij maken alles van de meest verse ingredienten,
rechtstreeks van de boerderij. En dat proeft u!

Bekijk ons gebak
border

Het Boerenhuis

Het lekkerste verse gebak in deurne en omstreken!

Het Boerenhuis

Het Boerenhuis Bakt heerlijke verse vlaaien en taarten, waar u ook thuis van kunt genieten. Ze worden gemaakt van allemaal verse producten die rechtstreeks van de boerderij komen. Met de verse melk die rechtstreeks van onze eigen koeien komt maken wij o.a. de heerlijke room en lekkere rijstevlaai. Daar komt nog eens bij dat we de scharreleieren van onze eigen kippen gebruiken. Dat proef je!

Taarten & Vlaaien

Alleen op bestelling verkrijgbaar

border

De locatie

Ontdek het leven op de boerderij

border
photo
photo
photo
photo

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Het Boerenhuis? Of heeft u een vraag over ons assortiment aan vlaai en gebak?
Bel dan naar 0493-78 22 85 of stuur een mail naar info@hetboerenhuis.nl.

Direct bestellen?

Het gebak kan worden afgehaald wanneer u wilt

Taarten en vlaaien kunnen ook buiten onze openingstijden opgehaald worden. Vanaf 08:00 kunt u uw bestelde taarten en vlaaien ophalen. (zondag 10:00 uur).

U kunt in de gebakslijst bovenin aanvinken welke soort gebak u wilt bestellen. Rechts van het contact- formulier staat aangegeven welk gebak u geselecteerd heeft. Vul uw gegevens in en u ontvangt een bevestiging van uw bestelling per mail. Betaling van het gebak is bij afhalen in Het Boerenhuis.

Graag 24 uur van tevoren bestellingen plaatsen, lukt het u niet om dit te doen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.    Bestellijst